POLITIKA ZASEBNOSTI

Z uporabo spletne strani obiskovalec potrjuje, da je prebral IZJAVO O ZASEBNOSTI IN VARSTVU PODATKOV in da se z njo strinja.

Politika zasebnosti in varstvo podatkov

Spletna stran www.lumco.si je v lasti podjetja Lumco d.o.o., ki se zavezuje k spoštovanju pravice do zasebnosti in spoštovanju veljavne zakonodaje, ki ureja področje zasebnosti in varstva osebnih podatkov.

Z uporabo spletne strani obiskovalec potrjuje, da je prebral IZJAVO O ZASEBNOSTI IN VARSTVU PODATKOV in da se z njo strinja. S tem ko obiskovalec uporablja spletno stran www.lumco.si podaja tudi soglasje k zbiranju in uporabi osebnih podatkov, kot je to opisano v nadaljevanju. V kolikor obiskovalec ne soglaša z zbiranjem in uporabo osebnih podatkov, potem naj ne vpisuje svojih osebnih podatkov na spletno stran www.lumco.si kot je opisano v nadaljevanju.

Obisk spletne strani

Ob vsakem obisku spletne strani www.lumco.si se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniške datoteke spletnega strežnika (npr. IP številka – številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu).

Zakaj? Svetovni splet deluje tako, da se na spletnem strežniku, kjer gostuje spletna stran, beležijo določeni podatki o obisku spletnih strani, kot so IP številka, verzija brskalnika, čas obiska in podobno. Podjetje Lumco d.o.o. tako zbranih podatkov ne obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi podatki.

Koliko časa? Dnevniške datoteke spletnega strežnika se hranijo 3 mesece, nato se brišejo.

Podjetje Lumco d.o.o. zbira le podatke, ki jih je obiskovalec spletne strani zavestno in prostovoljno zaupal, ko je uporabljal spletno stran www.lumco.si, kot npr. podatke, ki jih navede ob oddaji povpraševanja preko kontaktnega obrazca.

Podjetje Lumco d.o.o. uporablja varnostne ukrepe za varovanje osebnih podatkov pred nepooblaščenim razkritjem, zlorabo ali spremembo, kakor je to običajno za vse strani povezane s spletom. Žal pa obiskovalcu spletne strani ne moremo popolnoma zagotoviti varnosti podatkov, ki jih posreduje preko spleta in ne odgovarjamo za kršitve varnosti, katerih ne moremo preprečiti z razumnimi ukrepi.

Podjetje Lumco d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni pravila brez predhodnega obvestila z objavo novih in popravljenih pravil na spletni strani www.lumco.si. Če pride do spremembe pravil ali katerekoli izjave o varovanju zasebnosti, se bodo spremembe nanašale le na osebne podatke, ki jih bomo zbrali po objavi spremenjenih pravil.

Dodatna pojasnila

Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede naše politike zasebnosti, nam to lahko sporočite preko info@lumco.si.

 

Lumco d.o.o. je podjetje, ki v Sloveniji zastopa Kazuba ekološka dehidracijska stranišča, ki za delovanje ne potrebujejo komunalne infrastrukture. Za vas profesionalno opravimo storitev svetovanja, prodaje in vgradnje Kazuba wc kabin in vam pomagamo pri vzdrževanju. Naše storitve obsegajo tudi prodajo ponikovalnih polj ter prodajo tlačnih PEHD/PP cevi in spojnega materiala.